9 września 2010

Anieli, Aureliego

1
 Dotyczy mojego wcześniej zadanego pytania o wywiadzie środowiskowym.
~michalkichal10 (95.48.61.*)
 15:15 09-03-2010 

Kilkanaście dni temu prosiłem o pomoc w sprawie właściwie lub niewłaściwie przeprowadzonego wywiadu środowiskowego przez panią kurator o osobie oskarżonego.
Pytanie to zadałem, ponieważ ja złożyłem w tej sprawie doniesienie do prokuratury o niedopełnienie obowiązków służbowych przez panią kurator sądową.Prokurator na początku nie chciał wszcząć dochodzenia. Po moim zażaleniu prokuratura sprawę przekazała sadowi z wnioskiem o umorzenie. Sąd zwrócił sprawę do uzupełnienia,prokuratura umorzyła dochodzenie ja ponownie złożyłem zażalenie, prokuratura ponownie sprawę przekazała sądowi z wnioskiem o umorzenie. Dla mnie sprawa ta jest bardzo ważna, ponieważ jutro tj 10.03.2010 będzie w sądzie posiedzenie w tej sprawie. W wypadku który spowodował oskarżony, będący pod wpływem trzech narkotyków mój syn odniósł obrażenia w wyniku których zmarł.A wyrok który otrzymał to jeden rok i osiem miesięcy wiezienia, oraz prawo jazdy zatrzymane na lat siedem. Sprawcą jest syn tutejszego radcy prawnego.

~madrala (192.168.32.*)
 09:59 10-03-2010 

Wez adwokata i niech Ci cos poradzi, nawet zmiane wlasciwosci sadu ze wzgledu na to ze sprawca i jego rodzina ma bardzo dobre stosunki z organami wladzy na pana terenie. trzeba walczyc, na pewno warto, tymbardziej ze wypadek byl ze skutkiem smiertelnym.

1

Nasze newslettery »

Nasi eksperci »

Ekspert wieszjak.pl

Przemysław Gogojewicz

Radca prawny

Nasze serwisy »

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U W Z

Znajdź prawnika »

wyszukiwanie szczegółowe »

Sądy i prokuratury »

Wyszukiwarka sądów i prokuratur