7 września 2010

Marka, Melchiora

1
 jak sąd sie może odnies do takiego pozwu o rozwód
~zalamana (89.229.90.*)
 21:34 11-03-2010 

zasadnienie POWOD PODJAL DECYZJE O WYSTAPIENIU Z POZWEM GDYZ W JEGO MALZENSTWIE NASTAPIL ROZKLAD POZYCIA MALZENSKIEGO.bARDZO WCZESNIE OKAZLO SIE ZE STRONY MAJA ZUPELNIE ODMIENNE CHARAKTERY I SYSTEM WARTOSCI.PONIEWAZ POWOD DARZYL ZONE UCZUCIEM I DZIECI ZALEZALO MU NA UTRZYMANIU ZWIAZKU BYL GOTOWY NA GLEBOKO IDACY KOMPROMIS W CODZIENNYM POZYCIU.JEDNAK Z CZASEM ROZNICE CHARAKTERÓW I ZACHOWAN STALY SIE DLA POWODA NIE DO ZNIESIENIA BYLO TO PRZYCZYNA ROZLAMU I ODDALANIA SIE OD SIEBIE,UCZUCIE OSLABLO I WKONCU POWOD USWIADOMIL SOBIEZE DALSZE POZYCIE MALZENSKIE PELNE ZALU ZE STRONY ZONY,KTORA WSZCZYNA KLOTNIE MAJA ZLY WPLYW N ARODZINE.KRYZYS NASILAL SIE OD ROKU,NIE POMOGLO NARODZENIE SIE SYNA.
16:17:08
POWOD JAKO MAZ I OJCIEC MIAL OCZEKIWANIA ZWIAZANE Z NORMALNA EGZYSTENCJA RODZINY,OBDARZENIA GO SZACZUNKIEM I MILOSCIA BEZWARUNKOWA NIE UZALEZNIONOA OD TEGO ILE ZARABIA.BRAK STABILNEJ SYTUACJI POCZUCIE ODRZUCENIA LUB LASKI W ZALZNOSCI O WARTOSCI MATERIALNYCH JAK ROWNIEZ POGLEBIAJACY SIE ZANIK WSPOLZYCIA INTYMNEGO.POWOD OSWIADCZA ZE NIE JEST W STANIE ROZPOCZAC Z ZONA NORMALNEGO ZYCIA W RODZINIE.ROZDZWIEK MIEDZY MALZONKAMI SIEGA WSZYSTKICH SFER.PONIEWAZ ROZKLAD JEST TRWALY A ZYCIE W RODZINIE JEST BEZCELOWE WNOSZE JA W WSTEPIE. ŚMIESZNY POWÓD DO UWOLNIENIA SIE OD DWÓJKI DZIECI PRAWDA,NAPISZE ZE TO WLASNIE TA STRONA CO NAPISALA POZEW BILA,PLULA,ZNECALA SIE PSYCHICZNIE A TERAZ CHCE ROZWODU I TO JESZCZE BEZ ORZEKANIA WINY CO WY NA TO,,,

10:36 12-03-2010 

czy możesz określić jaki jest konkretny problem? trudno przewidzieć jak sąd może się do tego odnieść, natomiast jaki jest twój konkretnie problem?

~zalaamama (89.229.90.*)
 12:30 12-03-2010 

taki ze niewiem co mam robic,,tzn kocham meza i chce ratowac nasza rodzine,a on napisal taki pozew oczywiscie taki aby latwo mógl dsotac rozwód,,nie bylo tak w naszym malzenstwie tak jak napisal,,,to ja bylam ta strona ktora zawsze wyciagala pierwsza reke,,,,on zawsze wiedzial o tym ze ggo kocham i dla niego wszystko,,mamy dwojke dzieci,,,,nieiwme co robic za szybko wystapil o rozwód za barzdo mu sie spieszy kurde moze ma kogos jak pytam mówi ze nie to oczywiste ze facet sie nie przyzna tylko zastanawaia mnie jedno niby napisal ze wszystko to moja wina chce bez orzekania o winie a na mie i tak poszlo co robic niewiem,,,

1

Nasze newslettery »

Nasi eksperci »

Ekspert wieszjak.pl

Krzysztof Lange

Radca Prawny

Nasze serwisy »

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U W Z

Znajdź prawnika »

wyszukiwanie szczegółowe »

Sądy i prokuratury »

Wyszukiwarka sądów i prokuratur