9 września 2010

Anieli, Aureliego

prosze o pomoc - sharing !! :((
 15:53 15-05-2007 

Grupa: Spec-prawnicy
Składał Pan wyjaśnienia czy też odmówił.bo nie wiem o której grupie biorców rozmawiamy.Tam o ile pamiętam była oferta 1000 zł grzywny.Jak się Pan do tego ustosunkował?

20:51 15-05-2007 

QUOTE (Wojtek38)
Składał Pan wyjaśnienia czy też odmówił.bo nie wiem o której grupie biorców rozmawiamy.Tam o ile pamiętam była oferta 1000 zł grzywny.Jak się Pan do tego ustosunkował?

odmowilem skladania wyjasnien i nie mialem zadnej oferty co do grzwyny. facet cos tam napisal, odpowiedzialem na jego pytania, podpisalem to i poszedlem. co ja mam dalej robic ? sami mi cos przysla, jakas kare czy bede musial jechac do tego sadu ? :cry: :-( zalamka normalnie.

21:11 15-05-2007 

Zatem jest Pan w grupie pechowców.Wszyscy którzy się przyznali mają to za sobą.Sprawy umorzyli.Dowody są dość marne.Może się Pan przyznać.Skończy się grzywną plus koszty sądowe.Albo i nie.Może się Pan bronić i stać na stanowisku,że o niczym Pan nie wie.A te przelewy to i tam inne takie duperele.Niedozwolone urządzenia,bo na tym oprze się prokurator.........Musi Pan przekonać sąd,że i owszem CBLS Pan używał ale jako komunikatora.To już nie jest zabronione.Wszystko w Pańskiej gesti.Tak, będzie Pan musiał zwiedzić Jastrzębie.Ładne miasto.Przegrać taką sprawę byłby naprawdę wstyd.

21:21 15-05-2007 

no to troche lipa, wlasnie nie wiedzialem czy sie przyznawac do tego, bo to i tak tymczasowo dla zabawy to zalozylem, zadko ogladalem bo nie mialem czasu, no i tak mi wyszlo ze teraz mam pecha. zebym mial jakas oferte grzywny to zapewne bym sie zgodzil zeby miec swiety spokoj, myslalem ze i tak nic z tego nie bedzie bo tylko 4 miesiace to niby uzywalem. kurde sad.gif dzieki za odpowiedz

22:26 15-05-2007 

Tylko tak niech się Pan nie tłumaczy bo będzie dopiero lipa.

22:45 15-05-2007 

nie no tak sie nie bede tlumaczyl, co sobie przymsle jak juz mi przyjdzie kolejny list, albo odezwe sie do pana o jakies wskazowki.

01:18 16-05-2007 

@wojtek38

a orjentuje sie pan kiedy moge dostac wezwanie i ile czasu taka sprawa przebiega ?? jakos martwie sie ta sprawa bo nie mam dobrej gadany sad.gif :cry:

07:26 16-05-2007 

Na jednej rozprawie się zakończy.
Kiedy to trudno powiedzieć.
Im mniej się mówi tym mniej człowiek się wygaduje.To prokurator ma udowodnić,że ..........itd.Pan tylko...zresztą poczekajmy na wezwanie do sądu.Może nie będzie tak źle.Proszę dać znać.

09:10 16-05-2007 

QUOTE (Wojtek38)
Na jednej rozprawie się zakończy.
Kiedy to trudno powiedzieć.
Im mniej się mówi tym mniej człowiek się wygaduje.To prokurator ma udowodnić,że ..........itd.Pan tylko...zresztą poczekajmy na wezwanie do sądu.Może nie będzie tak źle.Proszę dać znać.

dziekuje i napewno sie odezwe do pana.

16:54 17-05-2007 

luks25 dość przypadkowo znalazlem to forum i o dziwo wobec mnie toczy sie takie same postepowanie smile.gif jak u ciebie dostalem juz te same listy w podobnych terminach. koles mial inicjały mm. Jesli chodzi o zeznania to pokazano mi tylko same przelewy . Policjant ktory mnie przesłuchiwał zadawał dosyc chaotyczne pytania bo sam niewiele z tego wiedział. Była tam mowa o jakieś grzywnie bodaja ze 1000 zł ale ja sie nie przyznalem do tego bo wydawało mi sie to śmieszne, że za przelewy do kogos drobnych kwot pieniedzy moga ukarac:) doszły do tego jeszcze inne czynniki. Zreszta prawie z tego nie korzystalem bo nie mialem na to czasu ten sharing to byla czysta ciekawosc i nauka. Teraz żaluje ze sie nie poddalem dobrowolnie karze bo jak piszecie ci wszyscy co tak zrobili nie zostali ukarani grzywna tak???? w moim przypadku i twoim luks25 bedziemy musieli pojechac do jastrzebia . Wobec tego moja prosba do ciebie o jak najszybszy kontakt . mozemy wspołnie cos ustlaic. no i ciebie wojtek 38 bede prosił o porady. Pozdrawiam. Ps. dodam tez ze nie mialem żadnego przeszukania domu ani nic nie zanosiłem na policje.

Nasze newslettery »

Nasi eksperci »

Ekspert wieszjak.pl

Łukasz Nysztal

Adwokat

Nasze serwisy »

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U W Z

Znajdź prawnika »

wyszukiwanie szczegółowe »

Sądy i prokuratury »

Wyszukiwarka sądów i prokuratur

nazwa