30 lipca 2010

Julity, Leopolda

1
 Jak napisać pismo do dyrektora ZK
 22:06 12-03-2010 

Mój bezdomny syn,który przebywa w ZK w Iławie miał niedawno wokandę.Pomimo dobrego zachowania oraz ukończenia terapii nie wyszedł na warunkowe zwolnienie ponieważ jest bezdomny.Jak mogę mu pomóc?Podobno powinnam napisać jakieś pismo do dyrektora ZK w którym aktualnie przebywa,ale nie bardzo wiem co powinnam napisać aby pomóc synowi.Proszę o pomoc w tej kwestii.

11:59 14-03-2010 

CYTAT(grazia123 @ 12.03.2010, 22:06)
Mój bezdomny syn,który przebywa w ZK w Iławie miał niedawno wokandę.Pomimo dobrego zachowania oraz ukończenia terapii nie wyszedł na warunkowe zwolnienie ponieważ jest bezdomny.Jak mogę mu pomóc?Podobno powinnam napisać jakieś pismo do dyrektora ZK w którym aktualnie przebywa,ale nie bardzo wiem co powinnam napisać aby pomóc synowi.Proszę o pomoc w tej kwestii.

12:06 14-03-2010 

CYTAT(grazia123 @ 12.03.2010, 22:06)

1

Nasze newslettery »

Nasi eksperci »

Ekspert wieszjak.pl

Łukasz Nysztal

Adwokat

Nasze serwisy »

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U W Z

Znajdź prawnika »

wyszukiwanie szczegółowe »

Sądy i prokuratury »

Wyszukiwarka sądów i prokuratur